" Hos Food Studio kan du få lov til at lave mad med nogle af landets dygtigste kokke - hvad end det er en autentisk Masterchef- oplevelse, eller en fransk gourmetaften. Derudover samarbejder vi med nogle af landets flotteste godser og herregårde, hvor vi tilbyder en ægte Nak og Æd oplevelse med lerdueskydning, jagt og madlavning i det fri. "

Food Studio er et eventsted med fokus på gastronomi, og et ænske om at skabe større forbindelse og forståelse for, hvor det mad vi får serveret kommer fra, og bliver til.

Til dette perojekt har jeg stået som arkitekt og byggeleder, og endda også håndværker, for opsætning af Food Studio's nye site på Pier ved Århus havn. Med et ønske oom at skabe en forbindelse til naturen, og en lille bobbel med telte, træer og træflis, i midten af en stor havn, og samtidig skabe et sted som også har et indbydende ydre, og skaber liv til de forbipasserende. Min opgave har derfor været at finde vej mellem åben/lukket, og mødet af by/land/havn. Resultatet er bl.a. endt i denne bænk som er placeret på Hoffmannklodser - en betonklods normalt brugt til byggeri og vejarbejde, og som  her fungerer som forankring til et hegn, og samtidig et hvile for de hundeluftere og andre der besæger den omkringliggende park på Pier 2.

Prototype på bænk med hegn. Betonklodsen kan løftes op og flyttes rundt på.

You may also like

Back to Top